1. Ώρα άφιξης 15.00
Ώρα αναχώρησης 11.00
Αναχώρηση έως τις 18:00 χρεώνεται το 50% των διανυκτερεύσεων. Αναχωρήσεις πέραν των 18.00 χρεώνονται όλη τη ΝΥΧΤΑ. Για κάθε επιπλέον άτομο που δεν δηλώνεται κατά την κράτηση το ξενοδοχείο χρεώνει 20 ευρώ/διανυκτέρευση. Βρέφη κάτω των 2 ετών διαμένουν δωρεάν.

2. Η κράτηση ισχύει εφόσον κατατεθεί προκαταβολή ίση με -30% του συνολικού κόστους διαμονής για το πρόγραμμα με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων -100% του συνολικού κόστους διαμονής για το πρόγραμμα με μη επιστρέψιμη τιμή με τραπεζικό έμβασμα ή απευθείας στην εταιρεία ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Οι κρατήσεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί εγγράφως ή η προκαταβολή δεν έχει καταβληθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών λήγει και ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να αποδεσμεύσει το δωμάτιο. Το πρόγραμμα χωρίς επιστροφή χρημάτων είναι εκπτωτικός τιμοκατάλογος και είναι μια ειδική συμφωνία που βασίζεται στην πληρωμή και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

3. Σε περίπτωση ακύρωσης του προγράμματος επιστροφής χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:
Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 21 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφεται η προκαταβολή. Για ακυρώσεις αργότερα ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, το ποσό της προκαταβολής θα χρεωθεί ως ακυρωτικά.
Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει το 50% των υπόλοιπων ημερών.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να παρακρατήσει την κατάθεση και να αποδεσμεύσει το δωμάτιο.
Το πρόγραμμα χωρίς επιστροφή χρημάτων είναι ένας τιμοκατάλογος ειδικής προσφοράς. Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη εμφάνισης, το 100% της συνολικής
πληρωμής θα χρεωθεί ως ακυρωτικά.

4. Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες παραλίας είναι δωρεάν για χρήση μπροστά από το χώρο του ξενοδοχείου για λόγους θεμιτού ανταγωνισμού μεταξύ τοπικών εταιρειών, διαφορετικά το ξενοδοχείο έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει τη χρήση από τον πελάτη.

5. Δωρεάν WiFi στους χώρους του ξενοδοχείου. Παρακαλείστε να ζητήσετε τον κωδικό
πρόσβασης κατά το check-in.

6. Τα κατοικίδια επιτρέπονται με χρέωση. Ελέγξτε την πολιτική για τα κατοικίδια στον ιστότοπό μας

7. Τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη παραμένουν εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση της κράτησης εκτός εάν ζητηθούν από τις Αρχές για λόγους ελέγχου και ασφάλειας. Η διεύθυνση email του πελάτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης.

8. Ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει όλους τους φόρους και το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση 1,50€.

9. Οι όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και να ισχύουν τόσο κατά την κράτηση όσο και κατά τη διάρκεια της διαμονής.
Οποιαδήποτε απόπειρα δυσφήμισης, παραπληροφόρησης και δυσφήμισης του ξενοδοχείου μετά την αναχώρηση του πελάτη συνεπάγεται όλες τις νόμιμες κυρώσεις