Τα διαμερίσματα Kyani Akti επιτρέπουν μικρόσωμα σκυλιά (έως 10 κιλά), μεσαίου μεγέθους (έως 25 κιλά) και μεγάλα (έως 35 κιλά). Άλλα είδη κατοικίδιων ζώων όπως γάτες, πουλιά, ερπετά απαγορεύονται.

Σε κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο επιτρέπεται αυστηρά η διαμονή μέχρι ένα κατοικίδιο. Οι επισκέπτες με κατοικίδια πρέπει να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας κατοικίδιων συνοδευόμενων από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Το Kyani Akti apartments δικαιούται να ζητήσει ανά πάσα στιγμή ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας κατοικίδιων ζώων.

Η επιμονή των επιθετικών κατοικίδιων ζώων απαγορεύεται ρητά. Το κατάλυμα διατηρεί οποιοδήποτε δικαίωμα απέλασης πελατών που συνοδεύουν ένα κατοικίδιο ζώο που έχει επιθετική συμπεριφορά έναντι του προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

  1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους εντός του καταλύματος καθώς και όλων των χώρων ιδιοκτησίας.
  2. Τα κατοικίδια πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου ή στην ιδιοκτησία. Απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση κατοικίδιων ζώων χωρίς λουρί ή ασυνόδευτα κατοικίδια.
  3. Τα κατοικίδια πρέπει να παρακολουθούνται συνεχώς σε κάθε δωμάτιο του καταλύματος.
  4. Εάν ένα κατοικίδιο μείνει χωρίς επίβλεψη και ενοχλεί άλλους επισκέπτες, θα λάβετε προειδοποίηση από το κατάλυμα. Στη δεύτερη παράβαση θα χρεωθείτε 100€ (100€) από τη διεύθυνση του καταλύματος. Ως παραβίαση της επιτήρησης θεωρείται ρητά και το συνεχές γάβγισμα σε ώρες απόλυτης ηρεμίας, 15:00 – 17:30 και 23:00 – 7:30.
  5. Απαγορεύεται αυστηρά στους επισκέπτες να αφήνουν τα κατοικίδιά τους στα μπαλκόνια του ενοικιαζόμενου δωματίου.
  6. Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη παραμονή στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο για 24 ώρες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

  1. Το Kyani Akti apartments χρεώνει μία φορά μη επιστρέψιμη χρέωση καθαρισμού ανά κατοικίδιο τριάντα ευρώ (30 €).
  2. Το Kyani Akti apartments δικαιούται να ζητήσει προκαταβολική απώλεια έως και 100 € ανά διαμονή, η οποία επιστρέφεται στον επισκέπτη κατά τον έλεγχο του δωματίου κατά το check-out, εάν διαπιστωθεί ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά κατά τη διαμονή του επισκέπτη με το κατοικίδιο.
  3. Εάν υπάρξει ζημιά λόγω διαμονής κατοικίδιου, το Kyani Akti apartments ενημερώνει τον επισκέπτη για το ποσό που οφείλεται στο κατάλυμα με βάση την έκταση της ζημιάς. Ως ζημιά θεωρείται μη αναστρέψιμη ζημιά σε έπιπλα, χαλιά, εξοπλισμό διαμονής, υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αντικείμενα που υπερβαίνουν τα 200 € (200 €). Το μέγιστο ποσό ζημιάς στο κατοικίδιο ορίζεται σε πεντακόσια ευρώ (500 ευρώ).
  4. Οι παραπάνω χρεώσεις εξαιρούν ρητά τους σκύλους-οδηγούς τυφλών και διαθέτουν ενημερωμένα αρχεία υγείας και έγγραφα πιστοποίησης